Szakmai programok megvalósítására és működés biztosítására pályázatot nyert Egyesületünk

Az Örökségünk Nivegy-völgyi Nemzetiségi és Hagyományőrző Egyesület a 2019-ben a Nemzeti Együttműködési Alap által kiírt „Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2020.” című pályázat keretében 1.000.000 Ft-t támogatást nyert.
A támogatott időszak 2020.04.01 és 2021. 03.31 közötti időtartam volt, ám az idén tavasszal megjelenő koronavírus miatt számos program nem tud megvalósulni. A pályázat kiírói ebből adódóan meghosszabbították 2021. 09. 30-ig a megvalósítási időszakot.
Pályázatunk célja: A Nivegy-völgy 5 falvában a hagyományok felélesztésének segítségével a közösség különböző csoportjainak megerősítése, a helyi identitás erősítése, a kulturális örökség megőrzése, a szabadidő építő, élvezetes eltöltése kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Tervezett programjaink:

  • Értékőrző klubfoglalkozások és nyári tábor
  • KÖSZI képzés(ek), az értékőrző fiatalok számára
  • Falusi, családi rendezvények együttműködve a térség önkormányzataival, civil szervezeteivel (Gyerek nap, Falu nap, Nyár búcsúztató, Szüreti felvonulás, Márton napi ünnepségek, Adventi programsorozat, Falu karácsony, Falusi disznóvágás, Balázs-áldás a Szent Balázs templomromnál, tavaszi rendezvények)
  • Autóbuszos kirándulás

Ezúton is köszönjük segítségüket!

Kapcsolat

Örökségünk Hagyományőrző Egyesület, Balatoncsicsó

8272, Balatoncsicsó Rozmaring u. 7.

Kérjük támogassa egyesületünk munkáját adója 1%-val.

Bankszámlaszámunk:

73200031-11294841

Számlavezető bank: Kinizsi Bank Zrt.