Támogatóink
Pajta program
VEB 2023

Mesepajta Műhely 1. 2023. március 25.

Az Európa Kulturális Fővárosa Pajta Program rendezvényei keretében lehetőséget kaptunk arra, hogy a Nivegy-völgyi gyerekekkel bábos-színházi előadást hozzunk létre.

Ehhez a produkcióhoz kerestünk szereplőket 9-14 éves korig.
A felkészülést márciusban kezdtük. Nemcsak zenei és dramatikus jellegű játékok kerülnek elő: a bábok és a kellékek jó részét is együtt készítjük el a foglalkozások folyamán . A Mesepajta Műhely foglakozásain a júniusban létrejövő Előadásra készülünk. Bábos, mozgásos, dramatikus workshop keretében a gyerekekkel alkotunk, a több alkalmas műhelymunka izgalmas tréning, felkészülő folyamat. Az első alkalommal a jelmez és maszk készítés, festés volt fókuszban.
Az esemény a balatoncsicsói Nivegy-házban volt.

Kövesd a Mesepajta Facebook oldalát!
https://www.facebook.com/mesepajta

Kapcsolat

Örökségünk Hagyományőrző Egyesület, Balatoncsicsó

8272, Balatoncsicsó Rozmaring u. 7.

Kérjük támogassa egyesületünk munkáját adója 1%-val.

Bankszámlaszámunk:

10700189-67962532-
51100005

Számlavezető bank: CIB Bank Zrt.

Adószám:

19383963-1-19

Nivegy-völgy

Balatoncsicsó látképe Magyarország egyik legkedveltebb régiójának rejtett, csendes völgyében, a Nivegy-völgyben, a Balatontól mindössze 5-7 km-re fekszik öt kis falu, Balatoncsicsó, Óbudavár, Szentantalfa, Szentjakabfa és Tagyon. Kilátás a Szent Balázs-hegyről A keresztbe-hosszába 6-7 kilométer kiterjedésű völgy egy csokorba gyűjtve magában hordozza a balatoni táj szinte minden jellegzetességét és értékét. Folytatás

hungarikum logo nca logo

Honlapunk a Civil szervezetek működésének támogatására 2010-ben kiírt pályázaton -NCA-KD-10-0633-as azonosítószámú szerződés alapján- elnyert forrás segítségével jött létre.