Támogatóink
Pajta program
VEB 2023

Projektindító Nap a csicsói suliban

A nyertes Hungarikum pályázat első programeleme a Projektindító Nap volt, melyet a Nivegy-völgyi Német Nemzetiségi Általános Iskolában tartottunk május 11-én 13 órai kezdettel.

Ez egyben a Pannon Ifjúsági Értékőr Hálózat toborzója, valamint a rajz és fotópályázatunk meghirdetésének napja is volt.

Igen jól sikerült, hiszen sok érdeklődő hallgatta a KÖSZI fiatal munkatársait és nézte meg a tavaly évi munkák eredményét bemutató kisfilmeket.

A rendezvény alatt beszámolót tartottak a leendő fiatal értékőröknek a – már egy éve aktívan tevékenykedő – balatoncsicsói értékőrök csoportja, sőt interaktívvá tették a találkozót.

A program végére 10 új értékőr palántát köszönthetünk, akik nagy lelkesedéssel és érdeklődéssel várják a rájuk találó feladatokat.

Fotógaléria

Kapcsolat

Örökségünk Hagyományőrző Egyesület, Balatoncsicsó

8272, Balatoncsicsó Rozmaring u. 7.

Kérjük támogassa egyesületünk munkáját adója 1%-val.

Bankszámlaszámunk:

10700189-67962532-
51100005

Számlavezető bank: CIB Bank Zrt.

Adószám:

19383963-1-19

Nivegy-völgy

Balatoncsicsó látképe Magyarország egyik legkedveltebb régiójának rejtett, csendes völgyében, a Nivegy-völgyben, a Balatontól mindössze 5-7 km-re fekszik öt kis falu, Balatoncsicsó, Óbudavár, Szentantalfa, Szentjakabfa és Tagyon. Kilátás a Szent Balázs-hegyről A keresztbe-hosszába 6-7 kilométer kiterjedésű völgy egy csokorba gyűjtve magában hordozza a balatoni táj szinte minden jellegzetességét és értékét. Folytatás

hungarikum logo nca logo

Honlapunk a Civil szervezetek működésének támogatására 2010-ben kiírt pályázaton -NCA-KD-10-0633-as azonosítószámú szerződés alapján- elnyert forrás segítségével jött létre.