Támogatóink
Magyar Falu Program
Pajta program
VEB 2023

Rajz és fotópályázat – eredményhirdetés

2015. júniusában a Nivegy-völgyi Német Nemzetiségi Általános Iskola nemzetiségi tematikus napjához – június 15. – kapcsolódóan kihirdetésre kerültek a rajz- és fotópályázat eredményei és ezzel megnyitásra került az első „Értékek Iskolája” kiállítás is.

A nap egyik kiemelkedő programja volt Rahel Werner gitáros gyermek műsora, valamint a Bokafogó Néptáncegyüttes tagságának közreműködésével megvalósuló sváb táncokat felvonultató táncház és az iskola néptáncosai által bemutatott Bandl tánc.

Rajz és fotópályázat nyertesei:

Fotópályázat:
Dobosi Debóra
Selejó Tibor
Ajkai Kíra
Horváth Viktória

Itt mindenkit jutalmaztunk, nem voltak kimondott helyezések.

Rajzpályázat:
I. Kerkelics Fanni – 1. oszt.

II. Gőgös Kamilla – 4. oszt.

III. Takács Gerda – 3. oszt.

A kiállítás megtalálható a Művészetek Völgye rendezvényen a taliándörögdi Értékek Házában, majd megtekinthető a Balatoncsicsó Falunapokon is.

GRATULÁLUNK MINDENKINEK!

Rajzok

Fényképek

Kapcsolat

Örökségünk Hagyományőrző Egyesület, Balatoncsicsó

8272, Balatoncsicsó Rozmaring u. 7.

Kérjük támogassa egyesületünk munkáját adója 1%-val.

Bankszámlaszámunk:

10700189-67962532-
51100005

Számlavezető bank: CIB Bank Zrt.

Adószám:

19383963-1-19

Nivegy-völgy

Balatoncsicsó látképe Magyarország egyik legkedveltebb régiójának rejtett, csendes völgyében, a Nivegy-völgyben, a Balatontól mindössze 5-7 km-re fekszik öt kis falu, Balatoncsicsó, Óbudavár, Szentantalfa, Szentjakabfa és Tagyon. Kilátás a Szent Balázs-hegyről A keresztbe-hosszába 6-7 kilométer kiterjedésű völgy egy csokorba gyűjtve magában hordozza a balatoni táj szinte minden jellegzetességét és értékét. Folytatás

hungarikum logo nca logo

Honlapunk a Civil szervezetek működésének támogatására 2010-ben kiírt pályázaton -NCA-KD-10-0633-as azonosítószámú szerződés alapján- elnyert forrás segítségével jött létre.