Támogatóink
Magyar Falu Program
Pajta program
VEB 2023

Toldi Fantázia – Zámori Eszti – 2022. 06. 21.

A performansz a dzsentrifikáció folyamatának fő szereplőivel foglalkozik egy kortárstánc mű keretében. A tipikus karakterek saját koreográfiájuk szerint töltik ki a rendelkezésükre álló teret, majd a performansz során interakcióba lépnek egymással: a  különböző térhasználat során létrejövő konfliktusok  lehetséges megoldási variációit kínálják fel a nézőknek. Ezáltal gondolkodásra ösztönöznek, párbeszédeket indíthatnak el a helyi szereplők között. A mű témája a helyhez való tudatos kapcsolódás. Ráirányítja a figyelmet a lakóhelyünkhöz fűződő viszonyunkra, ráébreszt tipikus térhasználati szokásainkra. Érzékenyít, hogy megismerjük a körülöttünk lakókat és integrálódjunk környezetünkbe.

Kapcsolat

Örökségünk Hagyományőrző Egyesület, Balatoncsicsó

8272, Balatoncsicsó Rozmaring u. 7.

Kérjük támogassa egyesületünk munkáját adója 1%-val.

Bankszámlaszámunk:

10700189-67962532-
51100005

Számlavezető bank: CIB Bank Zrt.

Adószám:

19383963-1-19

Nivegy-völgy

Balatoncsicsó látképe Magyarország egyik legkedveltebb régiójának rejtett, csendes völgyében, a Nivegy-völgyben, a Balatontól mindössze 5-7 km-re fekszik öt kis falu, Balatoncsicsó, Óbudavár, Szentantalfa, Szentjakabfa és Tagyon. Kilátás a Szent Balázs-hegyről A keresztbe-hosszába 6-7 kilométer kiterjedésű völgy egy csokorba gyűjtve magában hordozza a balatoni táj szinte minden jellegzetességét és értékét. Folytatás

hungarikum logo nca logo

Honlapunk a Civil szervezetek működésének támogatására 2010-ben kiírt pályázaton -NCA-KD-10-0633-as azonosítószámú szerződés alapján- elnyert forrás segítségével jött létre.